Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.- Miss Flosshatt2012-04-06

Silent narrator

Her er en skikkelse som er mitt hjerte kjær: Stumfortelleren. Fra en vennetrioprosjektfilm - Something fishy - fra noen år tilbake. Vedkommendes mest distinkte trekk var, etter tapen over truten* (og muligens uglydoll'en i armkroken), en flosshatt.  Filmen tok trekvart år å lage og ble en halvtime lang. Hele budsjettet gikk med på rosiner. Men, alt tatt i betraktning, er den ikke fullstendig gæren.

Her er et nydelig lite stykke råmateriale...
*Markeringstape når det er kaldt, maskeringstape når det er varmt...

Den andre karakteren, "protagonisten" (her), er Ronny-Helene: en limsniffer med sans for sykkelhjelmer. Hvilket er Stumfortellerens hovedmotivasjon for å nappe tilbake hatten (trelim og flosshatt hører ikke sammen).

Dette klippet er et utdrag av en av mange ekstragreier vi stappet inn på bonusavdelingen til DVD-en (meget ltd edt). Hele kan ses her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar