Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.- Miss Flosshatt2012-04-14

Blir man herre med hatt?

Jeg har nevnt både meme og min følelse for dem før. Hvis det skulle være én grunn til at jeg fra tid til annen tar meg bryet med å fylle en sliten og kjedelig pause med å blafre gjennom sider som 9gag, er det håpet om å finne noe som prøver å ta flosshatten på kornet. Så her er litt fra et par til:

og

Stilig.

Hele er ganske lang og noen av forslagene deres passer seg egentlig ikke til annet enn å unngå og finne på når man har en flosshatt å tenke på. Sånn som...

Ikke bra.

Neste er noe som kanskje kan virke som en interesant idé...

...men som i det minste jeg personlig har litt blandede følelser for. Det er jo riktig at en flosshatt snaser opp både den ene og den andre situsjonen, og nesten et hvert rom en befinner seg i. Også på denne måten. Men å lage hull i en er hattemord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar