Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.



- Miss Flosshatt



2014-08-02

Tips for tegning

Er man interessert i noe, hender det innimellom at man føler et brennende ønske om å manifestere denne interessen gjennom tegning. Det gjelder jo så klart ikke alle, og noen føler for å vise det de står for på andre måter. Men dette er altså for dem som liker å ta pennen fatt og sette sammen streker så det blir til noe. Som for eksempel en hatt. Som for ytdypende eksempel en flosshatt. Det er flere som har tenkt på det. Blant annet tumblr-bruker tricotee

flosshattsketsjene til tricotee


... som innrømmer noen som sikkert er en utbredt vane (eller uvane, etter hvem man snakker med) blant artister: "when I’m watching something and there are good hats in there I like to pause it periodically and sketch it out for reference and for practice" For når man først har fått øynene opp for denne muligheten, er det vanskelig å stoppe seg fra å fortsette. Resultatet blir, a) du blir raskt en veldig upopulær TV-kamerat - men også b) du ekspanderer tegneegenskapene dine! Og det veier opp for å måtte se på serier og filmer alene - for da kan du skratte og grine av hele ditt hjertets begjær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar