Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.



- Miss Flosshatt



2013-10-17

Vri av Tidløs



Hva, når man trer ut av glemmeboken og gjenopptar sin plass i universet og alt i mellom, passer vel bedre å redebutere i enn en flosshatt?

alternativt teknisk sett chapeau claque... man mistenker at det teknisk sett er en chapeau claque
fra Doctor Who-episoden The Big Bang

Hva annet - fez, liksom?

Men altså: Doctor Who er, som jeg skredrasende raskt innså etter den uventede introduksjonen tidligere i sommer, en serie som er veldig bra for nesegangene. Men den har også øyeblikk som dette. Øyeblikk som gjør opp for at den eneste anegative følelsen du kjente for litt siden var lettelsen over å være alene og dermed unngikk spørsmål angående hvorfor du omtrent spiser dine egne knoker. Så, skulle jeg gi étt eksempel på hvordan få positive assosiasjoner til flosshatten, ville jeg ganske sikkert valgt slutten av Doctor Who Series 5.