Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.



- Miss Flosshatt



2013-09-24

Tiptoptipsy

Hvis jeg hadde hatt valget - og budsjettet - hadde det vært minst én flosshattrefranse i hvet rom jeg vandret gjennom. Dette inkluderer vinkjelleren jeg ikke har.


Man trenger jo ikke nødvendigvis bruke denne klassikeren av en flasketopp på akkurat vinflasker. Eller en annen type flaske, heller. Fest opp ett nybakt brød, eller et kokt egg, for eksempel.

2013-09-17

Toppliste

Flosshatten er så visst ikke det mest brukte hodeplagget i dagens moderne tider. Men det betyr ikke at bevis av dens brukerlighet bare er å finne på støvete svart-hvitmalerier innerst i arkivet i et for lengst glemt museum. Flosshatten dukker fremdeles opp nå og da, som for å bevise at den definitivt ikke er død. Og heldigvis for popkulturen, for den kan hjelpe oss å legge merke til detaljer. Av og til. Som i denne Top 5 Top Hats-videoen jeg har blitt tipset om.



En skål (med førsteklasses te) til Nummer 1.

2013-09-08

(s)Elfy

I mangel på min ordentlige flosshatt, hvor nå enn den har tatt vegen takken være k**** som stjal den (forståelig men uforståelig), og like stor mangel på personlig økonomi til å erstatte den, investerte jeg for ikke så alt for lenge siden i en mini-flosshatt. Den sitter desverre ikke så veldig godt på min store, glatthårede knott. Men jeg har tillatt meg å være litt kreativ.


Se som jeg slår meg løs. Hu og hei!


Hatt er hatt, akkurat som Jarlsberg...

2013-09-07

Søtt som fille

Jajaja, lenge siden sist. Men la oss nå ikke bli opphengt i feil detaljer.

Nylig raidet jeg seddellommen i min veldig velslitte, men fremdeles meget kjære lommebok. Og fra de halvglemte dybder mellom mitt snart sølvpapirtynne donor-kort og et businesscard fra en spillbutikk i Wellington, snek denne lille herren seg frem.


Tataaa: Pink Panther med flosshatt

Tilfeldigvis er det en reell  likhet mellom hvor mye jeg stoler på søtningsstoffer og hvor høyt jeg kan hoppe med femten paller Tab Xtra på skuldrene. Og selv om jeg har hatt denne tomme, lille rosaposen i bortimot fire år, og ikke husker smaksopplevelsen, vil jeg anta den smakte som baken.

Men flosshatter er uimoståelige.