Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.- Miss Flosshatt2013-09-17

Toppliste

Flosshatten er så visst ikke det mest brukte hodeplagget i dagens moderne tider. Men det betyr ikke at bevis av dens brukerlighet bare er å finne på støvete svart-hvitmalerier innerst i arkivet i et for lengst glemt museum. Flosshatten dukker fremdeles opp nå og da, som for å bevise at den definitivt ikke er død. Og heldigvis for popkulturen, for den kan hjelpe oss å legge merke til detaljer. Av og til. Som i denne Top 5 Top Hats-videoen jeg har blitt tipset om.En skål (med førsteklasses te) til Nummer 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar