Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.- Miss Flosshatt2012-12-27

Juleklassiker

Ingen jul uten ... [fyll inn etter ønske]. Eksempelvis julehefter. Mandel i grøten. Pepperkaker. Edamerost. Snø. Tur i kirka. Krans på graven. Sølvguttene. Glitter. Familiekrangel. Småbranner. Klokkeklang. Fuglenek. Ribbe/Pinnekjøtt/Lutefisk/Pizza. Reisen til julestjernen. Tre nøtter til Askepott. Disney. Og apropos det, så er det en Disney-tegneserie - én av alt mulig rart jeg har sett på TV opp gjennom årene - som jeg "må" se i jula. Den er kort, den har stemning, den har humor. Og tilfeldigvis har den også flosshatt.Den går ikke lenger på NRK i jula, så man nøye seg med YouTube.  Hvis du ennå ikke har sett Toy Tinkers, er den absolutt verdt å sjekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar