Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.- Miss Flosshatt2011-05-19

Bjørn!

Å lete etter flosshatter er en morsom hobby. Ideelt sett skulle undertegnede gjerne hatt en sekk med penger til å investere i et galleri med all verdens skjønne varianter av dette prydplagget - hver hvilende på et komplimenterende velurhode.
... Noe sånt. Vel. Nok om det. Over til postens hovedtema:
Craig Benzine er en eks-servitør og youtube-personliget som går under pseudonymet Wheezy Waiter: det skjer mye kreativs sprell i videoene han lager. Og det er selvfølgelig ikke uten grunn at jeg legger akkurat denne filmen her. Videoen under har, opplagt, noe med flosshatt å gjøre.

Ettersom flosshatt gjerne handler om en viss klasse, her er en annen video, hvor den karismatiske Mr Wheezy anlegger litt ..."classyness"

Se mer på Wheezy Waiters youtubekanal eller hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar