Heisan

Denne bloggen fungerer i praksis mer eller mindre som et mellomledd. Mellom Flosshatt.no (grunnet begrenset tilgant til redigeringsprogram) og le møi. Her plasseres med andre ord diverse fakta, bilder, idéer m.m. rundt temaet FLOSSHATT. Siden, når jeg får tid/sjansen, vil det kanskje oppgraderes.

---

Med det erklerer jeg "Flosshattbloggen" for åpnet og påbegynt, med tro og håp om en fremtid fylt med flosshattrelaterte emneoppdateringer i lysende anmarsj! Både her, og der.- Miss Flosshatt2010-09-16

Herremannsspill

Hvis man tar en titt på bruksområder for en flosshatt, ser man at flosshatten er et bukervennlig hodeplagg med større potensiale enn å simpelthen sprade nedover penere promenader i selskap av polert stokk og frynsekledt dame. Likevel, det er opplagte grenser - flosshatten krever respekt og stil. Dette er et ikke den hatten man slenger på skallen som en hvilken som helst sydvest. Det burde av dette derfor være klart at om det skal tillates av en helt å bruke flosshatt, bør vedkommende ikke være av den typen som helst løper hodeførst inn i ekslosive situasjoner. Noe av poenget med en flosshatt er å håndfast manifistere en viss eleganse. Og dette finnes det bedrøvelig lite av på steder der actionhelter har for vane å befinne seg. Det er meget mer enn en hårfin forskjell mellom det å være gærent tøff og det å være modig og elegant. Du setter ikke på deg en flosshatt for å signalisere "jeg skal ut og sparke rumpe!"

Det er altså her en meget spesiel herre kommer inn i bildet: Professor Layton. En engelsk herre hvis kjennemerke er en høy, brun og rød flosshatt. Layton lever for å være mann for sin hatt, og alt han gjør gjør han som en ekte gentleman. Med hatten på.

Professor Hershel Layton er altså den flosshattkledte protagonisten i en serie spill (av Level-5, for Nintendo DS) av den typen som i hovedsak går ut på å løse hjernebrynende oppgaver av forsjellige slag. Den røde tråden er professoren og hans unge lærling, Luke, som løser mysterier professoren har påtatt seg. I grunn er dette ganske uskyldig og barnevennlige spill. Men de har anstendige gåter, og er artige og spennende på sin måte.

For mer om Professor Layton, kan du klikke HER (offisiell hjemmeside)
eller HER (wikia-side)
**Oppgradert til en plass på hjemmesida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar